Succesverhalen

Restaurant

Rotterdams restaurant

Een Rotterdams restaurant bereid via de speciale regeling van de belastingdienst een aanvraag voor om haar schulden te saneren. De ondernemer in kwestie kan na deze sanering weer door met een ‘gezonde’ schuldenlast. Mede door de goede begeleiding van ons team is de intake perfect verlopen. Wij kijken uit naar 1 augustus om de schulden zo efficiënt, laagdrempelig en gemakkelijk mogelijk te saneren. In horecatermen: “Dit smaakt naar meer”.

Hotel

Hotel – Restaurant

Dit hotel is een goed lopende onderneming, maar zonder het saneren van schulden zullen ze het niet redden. De schuldenlast is te hoog opgelopen en daar is nauwelijks tegenaan te werken. Na het doorlopen van ons traject zal er een last vallen van de schouders van de ondernemer in kwestie. “Als het akkoord doorgevoerd wordt, zal het schuldenniveau  van €900.000,- naar €300.000,- zakken. Dit betekent dat er ruim €600.000 aan schulden wordt gesaneerd door Horeca Herstelt!”

Restaurant – Hotel – café

Wil je dat jouw succesverhaal hierbij komt te staan?

Neem dan nu contact met ons op!

Benieuwd naar wat wij voor uw
onderneming kunnen betekenen?

Waarom nu?

Vanaf 1 augustus 2022 is de belastingdienst zich soepeler gaan opstellen ten aanzien van uw belastingschuld. 

Waar de belastingdienst nu nog het dubbele eist van wat handelscrediteuren zouden ontvangen in een schuldakkoord, hebben zij zich vanaf 1 augustus gelijkgesteld aan de handelscrediteuren.

Het is belangrijk dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt, zodat we de voorbereidingen kunnen starten om u zo spoedig mogelijk het proces te beginnen. 

Mis dit voordeel niet! Neem contact met ons op!

schulden

Wat betekent dit voor u?

Door dit voordeel dat de belastingdienst biedt, wordt er voor u een unieke kans gecreëerd om zo voordelig mogelijk uw schulden te saneren. Let op! Deze regeling is tijdelijk!

Dus start nu met voorbereiden zodat u klaar bent om het proces te starten. 

Kom snel in actie! Geniet van deze tijdelijke maatregel.

De belastingdienst gefaciliteerd een soepele schuldsanering. Maak er gebruik van!